Wednesday, June 1, 2016

Lerares zwanger na seks met leerling (13): "Zijn familie stond achter onze ...


Another Girl Teacher At It Again!
Sven Van Malderen1/06/16 -18u35Bron: Khou.com; Heavy.com Facebook/Alexandria Vera.

Opschudding in Houston (Texas): een leerkracht Engels had er niet alleen maandenlang seks met een 13-jarige leerling, uiteindelijk werd ze ook zwanger van hem. Toen de grond te heet werd onder haar voeten, liet Alexandria Vera een abortus uitvoeren. De 24-jarige jongedame benadrukt dat de familie van de jongen achter hun relatie stond, maar intussen lijkt ze wel van de aardbol verdwenen.

Vera werd in het verleden al verhoord, maar vooralsnog niet opgepakt. Ze verklaarde toen dat ze hem vorig jaar tijdens een zomercursus had leren kennen. Hij begon met haar te flirten, maar zij trachtte de boot af te houden. Zo negeerde ze onder meer een vriendschapsverzoek op Instagram. Toen de jongen even later in haar klas belandde, ging ze toch voor de bijl.

In september miste de jongen plots om onverklaarbare reden een les. Vera maakte zich zodanig zorgen dat ze hem prompt haar telefoonnummer gaf. Ze ging hem ook thuis oppikken, in de wagen volgde de eerste kus. Niet veel later doken ze een eerste keer tussen de lakens. "We hadden bijna dagelijks seks bij mij thuis, we hielden van elkaar", klinkt het in de gerechtelijke documenten.

Facebook/Alexandria Vera.

Als hij bleef overnachten, bracht zij hem de volgende ochtend weer naar huis zodat hij de bus naar school kon halen. In januari ontdekte Vera plots dat ze zwanger was. Een maand later liet ze een abortus uitvoeren omdat leden van de kinderbescherming haar lastige vragen waren komen stellen.

"Ze was een coole leerkracht, van haar mochten we zelfs onze gsm"s gebruiken tijdens de les", vertelden medeleerlingen. Volgens haar buren zaten er soms vijf jonge tieners tegelijk in haar huis. "Maar die ene jongen was er bijna altijd. Tegen ons zei ze dat het haar broer was."

Facebook/Alexandria Vera.

In haar verklaring staat voorts nog dat de familie van de jongen op de hoogte zou geweest zijn van hun relatie. "Ze hadden er geen probleem mee, ik was telkens welkom op hun familiebijeenkomsten. En zelfs toen ze hoorden dat ik zwanger was, bleven ze achter ons staan. Ze keken vol spanning uit naar de komst van de baby."

Volgens haar Facebookpagina heeft Vera al een vijfjarige dochter. Toen de politie naar haar woonst in Spring trok, opende iemand anders de deur. Hij bleek niet te weten waar ze nu verblijft. "Vera is de dochter van een in opspraak geraakte agent", vertelt een bron aan Heavy.com. "In 2011 werd hij ontslagen."

Facebook/Alexandria Vera.

Jaime Vera werd in mei 2008 al eens zestig dagen geschorst vanwege een "ruzie met zijn vrouw". Als hij vanaf dan nog n klein foutje maakte, zou hij ontslagen worden. In augustus werd hij opnieuw geschorst -vijftien dagen deze keer- vanwege ongewenste intimiteiten bij een vrouwelijke collega. Zijn C4 kreeg hij toen niet omdat de feiten vr de maand mei plaatsgevonden hadden. In 2011 vloog Jaime tenslotte toch buiten omdat hij werknemers van de autokeuring had proberen omkopen.

Het gerecht beschikt over staalharde bewijzen dat Alexandria tussen september 2015 en januari 2016 de jongen minstens twee keer seksueel misbruikt heeft. Als ze gevat wordt, riskeert ze een celstraf tussen 25 en 99 jaar. Vanwege de ernst van de feiten zal ze niet moeten rekenen op vervroegde vrijlating.

Facebook/Alexandria Vera.Felicia Smith. Harris County Sheriff Office.

De school liet weten dat Alexandria meteen op non-actief gesteld werd toen de feiten in april aan het licht kwamen. Toeval of niet: een andere lerares was daar eerder ook al haar boekje te buiten gegaan door in haar klas een lapdance te geven.

De "gelukkige" was een student die zijn vijftienjarige verjaardag vierde. "De 42-jarige Felicia Smith ging op zijn schoot zitten en maakte wrijvende bewegingen", luidde het vonnis. "Ze raakte hem overal aan. Daarna ging ze tussen zijn benen op haar knien zitten en zei ze: "Ik hou van je, gelukkige verjaardag"."

Het "dansje" werd gefilmd door een andere student. Felicia hield er twee jaar geleden enkel een voorwaardelijke celstraf aan over.

Source: http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/2721329/2016/06/01/Lerares-zwanger-na-seks-met-leerling-13-Zijn-familie-stond-achter-onze-relatie.dhtml

No comments:

Post a Comment